hétfő, augusztus 06, 2007

Megint egy köcsög bkv-s

A Határ úti végállomáson 1m-re volt a 42-es villamos, mikor bezárta az ajtókat, pedig látta, hogy ott állok. Könyörgő kézmozdulatokat is tettem a visszapillantó felé, de nem történt semmi.. lassan gurult, majd 1-2 másodperc hezitálás után megindult... nem értem miért nem lehetett kinyitni az ajtókat. Ráadásúl miután kigördült, pár méterrel odébb a pirosnál kell mindíg állnia kb 20 másodpercet... Ez is köcsög volt.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Legközelebb egy másik technikát alkalmazz! Húzd le vagy gombold ki a slicced és lóbáld körkörösen a hatalmas farkad (az orrodon látszik, hogy átlagon felüli farkad van), hátha a köcsög erre fel megáll! :))
Remélem vér is van benne, mármint a farkadban és nem törlöd a bejegyzést!

Kellemes utazást!

Névtelen írta...

Gratulálok! Tényleg kemény farkú, tökös legény vagy. Látom meleg helyen is jártál és jó arcokkal is találkoztál! Lehet, hogy nekünk találkozni kéne egy ilyen meleg hely sötét szobájában!

-=Zsolt=- írta...

Jön itt hideg, meleg :) Jól láttad, voltam itt-ott, ahol máshogy mennek a dolgok, de kizárólag az oda húzó barátok miatt :) Ha nem vagy biológiailag nőstényből, akkor sajnos nem fog köztünk vibrálni a levegő. Azért kösz, hogy növeled a nezettséget :) Jó bulikat, kellemes kalandokat ;)