vasárnap, július 08, 2007

Kiruccanás Sashalomra

Vasárnap kiruccantunk Eszter faterjához Sashalomra egy kicsit borozni, beszélgetni, és megnézni a képeket Kínai útjáról. A többiek csobbantak is egyet, de én nem tudtam rávenni magam.. ők sem :) Nagyon fáradt voltam, mert egész hétvégén szinte semmit nem pihentem.
Ja igen.. mielőtt kiértünk, az Árkádban ettünk.. ez nem volt egy nagy élmény. A finom főzelék és a steak krumpli jó volt, de a husok fűrészpor ízűek voltak. Mindegy.. legalább megtömtek. No.. szóval erre jött -már kint- a fagyi. Előszőr valami gyári csoda, majd Ági otthoni készítésű fagyi remeke :) Nem volt végül rossz.. csak a tálalás.. nos azt hiszem az mindíg is gyenge láncszem lesz náluk. :) Utána megnéztük a fotókat... közben elem vadászat indult, mert félúton lemerültek. Szép volt, jó volt. Végül András haza vitt minket :) Lévén Joci más irányba lakik, Őt a Keletinél raktuk ki. Gyakorlatilag majdnem szó szerint :) Úgy volt, mink is kiszállunk ott, és villamosozunk, de aztán András marasztalt, hogy elvisz mégis haza minket Eszterrel. Joci ekkor már kiszállt és ezt nem hallotta és elkezdett már sétalni, hogy majd csatlakozzunk, de ez elmaradt és a köszönés is csak ablakon keresztül egy integetésre korlátozódott, úgyhogy ez hülyén jött kis sajnos :)

Nap végén megnétük a "because I said so" c. filmet, ami egy 3-ast érdemel egy 5-ös skálán. Inkább gondolkodtató volt, mint szórakoztató. Azért nem bánom hogy megnéztük!

Nincsenek megjegyzések: